Leapsa: La ce ai renunta?

Salutare dragii mei,

O altă leapșă foarte simpatică pe care abia acuma am reușit să îmi fac timp pentru ea este de pe blogul „Nevoie de noi”, pe care o urmăresc cu mare drag. Dacă leapșa trecută a fost un pic mai personală, deoarece m-am întins cam mult la vorbă, de data asta promit că voi fi mai scurtă.

In această leapșă este vorba despre alegeri. Alegeri la care nici nu ne gândim să le facem deoarece nu concepem viața fără unele din aceste lucruri. Așa că, voi încerca să răspund cât se poate de sinceră, fără să trișez.

Laptop sau telefon?

Iată două lucruri despre care spuneam mai sus că nu concepem viața fără ele. Grea alegere …

Cred că aș renunța la laptop pentru că nu poți suna de pe laptop și nu poți băga laptopul în buzunar.

Cărți sau TV?

Pot trăi și fără tv dacă e nevoie.

Pizza sau hamburger?

Nu mă dau în vânt după hamburger, deoarece cade sos sau maioneză pe mine și e mai mare decât gura 😀. Mi se pare dificil de mâncat. Plus de asta, nu îmi place carnea tocată făcută în fast-food. Prea gras, cu mult ulei …

Deci prefer pizza.

Ciocolată sau fursecuri?

Hmmmm …

Ambele sunt gustoase, dar de cele mai multe ori prefer ciocolata neagră și / sau amaruie. Rareori mănânc fursecuri sau alte tipuri de ciocolată. Deci, renunț la fursecuri.

Chipsuri sau pufuleți?

Deși uneori mănânc chipsuri, prefer pufuleții, dar mai rar … .

Filme sau seriale?

Hmmmm …

Grea alegere …

De multe ori depinde de timp și de toane 😀. Un film ține aproape două ore, pe când un serial ține 50 de minute.

Cred că aș renunța la filme … .

Vacanță la mare sau la munte?

Categoric renunț la munte. Prefer marea de o mie de ori. Ador soarele, nisipul, valurile mării, pescarusii și lebedele.

O preia cine dorește.

Pe curând!

Publicitate

Despre alinapetruta

Bun venit în lumea mea. Mi-am făcut acest blog cu scopul de a scrie cum vad eu diverse lucruri. O sa găsiți informații despre locurile văzute de mine, cărți, filme, etc. Însă totul va fi scris asa cum simt.
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Leapsa: La ce ai renunta?

 1. Amuzant test, ia să vedem cum stau.

  Laptop sau telefon?

  aici sînt la polul opus, contează dimensiunea. și pot comunica și online, pentru că oricum prefer textul nu vocea. telefonul este exclusiv pentru urgențe.

  Cărți sau TV?

  La fel, nu doar că nu mă dau în vînt după televiziune, ba chiar nu am acces la televizor de mai bine de un deceniu, și nici înainte nu am avut în foarte multe împrejurări. În copilăre pînă la 14 ani singura șansă pentru un desen animat erau vecinii sau rudele.

  Pizza sau hamburger?

  Ușor de ales, nici una dintre ele. Dar dacă trebuie să aleg, fiind vegetarian, opțiunea este evidentă. Dacă ambele conțin carne, sînt obligat să refuz ambele variante totuși.

  Ciocolată sau fursecuri?

  Hmmmm …

  Ambele sunt gustoase.

  Exact la fel, Greu de ales, dar oricum nu m-am rupt cu dulciurile niciodată, deși nici nu m-am ferit. Cînd a fost am ras, cînd n-a fost n-am plîns. Recent glicemia a ajuns la limită, așa că e pass pentru ambele. Dar apropo care sînt fursecurile? Eu le știam ca fiind două rondele de aluat fraged umplute cu cremă de cacao, și glazurate cu ciocolată, dar în anii recenți le-am văzut numite paleuri, fursecurile fiind ceva alb, tot diferit de ideea de fursec.

  Chipsuri sau pufuleți?

  Indiferent, La fel ca dulciurile, nici nu m-am ferit nici exagerat. Cum a decis situația. Oricum, mai interesante sînt floricelele, sau semințele, de preferat cele de bostan

  Filme sau seriale?

  Hmmmm …

  La fel, dar acum depinde și de calitate, că ambele pot fi slabe sau excelente. Și greșești cînd spui că un film ține două ore și un serial 50 de minute. Vrei să spui un episod. Un loc de un film vezi două episoade, tot aia e. Dar filmul are un final pe cînd episoadele rămîn în aer, dacă nu sînt de genul în care nu există continuitate. Un film îl termini în aceeași sesiune, Dar un serial complet durează zile. Și de ales aleg filmele. Au o idee care e dezvoltată și finalizată după cum cere situația. Serialele depind de audiență. Cînd au succes, subiectul e stors pînă la epuizare rare fiind situațiile cînd echipa renunță la serial înainte de a cădea în zeamă lungă.

  Vacanță la mare sau la munte?

  Vacanță de la ce că sînt în vacanță tot timpul, și prefer acasă decît să mă trambalez pe aiurea. Dar în copilărie în afară de verile petrecute la bunici nu exista altceva decît marea pentru că am o mătușă la Năvodari. Dar nu îi place marea, pentru că e vînt cît încape, și căldura chiar îmi e fatală. Prefer pădurea cu umbra și răcoarea ei. În plus mai găsești mure și ciuperci. Scoici nu am mîncat niciodată.

  Apreciază

 2. Ana May zice:

  Mulțumesc mult! Rezonăm, asta e o mare bucurie pentru mine. În afara de lecturi, iată, împărțim și micile plăceri, care depind de alegerea noastră. Zile frumoase, încărcate de bucurie! 🤗💝

  Apreciat de 2 persoane

Comentariile sunt închise.