Retrospectiva anului 2018

Salutare dragi cititori,

V-a fost dor de mine?

Recunosc că am fost ocupată în ultimele luni, iar în timpul liber stăteam și încă stau mai mult pe facebook și că nu am mai trecut de foarte mult timp pe blog.

Deh! … Fie că recunoaștem sau nu, facebook-ul creează dependenţă dacă nu ești atent / ă, mai ales în sezonul rece atunci când se instalează frigul / gerul și melancolia, depresia, astenia, plictiseala sau cum vreți voi să o numiți. Am ajuns să mă plâng de milă și să mă sabotez singură că nu știu cu ce să încep. Aşa că … am tot amânat … . „Lasă, că scriu mâine!” De parcă ziua de mâine te trăsnește deodată inspirația ca un fulger și începi să scrii fără să te oprești.

As vrea eu !! … Dar nu se va întâmpla asta niciodată fără să depui un mic efort mental să îți asterni gândurile pe hârtie, fie ea și virtuală.

Începuturile sunt întotdeauna grele. …

Nu îmi place deloc sfârșitul toamnei. Iar pe doamna iarnă o urăsc cel mai mult. Ambele din pricina frigului și a gerului. Oricâte argumente mi-ar aduce un „iubitor” al acestor anotimpuri tot nu pot vedea partea frumoasă a lucrurilor.

E mult prea frig pentru mine. Mereu am mâinile și picioarele înghețate. Mai ales picioarele … Iar marea majoritate a timpului sunt nevoită să stau în casă.

Nu mă înțelegeți greșit! Îmi plac Sărbătorile de Iarnă și zăpada (doar să o văd, că de mers pe ea e imposibil). Dar … cam atât. Nu suport frigul / gerul și cu asta basta. Si cred că nu sunt singura.

Mai cred că aceste sărbători pot fi frumoase și dacă le faci într-o ţară însorită și caldă. Important este cu cine și cum le petreci.

Mie, una … deja mie dor de vară! De zilele cu soare în care stăteam cu orele afară, în curte și desenam, ori citeam, ori făceam … alte lucruri și nu trebuia să pun tot șifonierul pe mine.

Dar să trecem la lucruri mai optimiste, că deja m-am repetat de prea multe ori și nu vreau să vă plictisesc.

Anul acesta a fost un an frumos. Mai ales în lunile calde de vară și toamnă când am avut ocazia să fac multe excursii.

Am avut două tabere la munte a persoanelor cu dizabilităţi. Una mai frumoasă ca alta. Plus un sejur la mare pentru tratament. Am fost și la câteva concerte importante în Galați.

Iar în ultimele luni de toamnă am participat la repetiții pentru 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Chit că ultimele zile au fost cam geroase, nu am putut să ii las baltă în ultimul moment pe prietenii și partenerii mei de dans. Doar ei m-au mai scos din casă. …

Nu am renunțat la citit. Am multe cărți frumoase și interesante să vă împărtășesc.

Dar despre toate acestea voi vorbi în articolele viitoare. Promit că voi scrie mai des pentru că vor fi multe zile geroase de acum încolo și voi fi nevoită să stau mai mult în casă.

Pe curând!

Publicitate

Despre alinapetruta

Bun venit în lumea mea. Mi-am făcut acest blog cu scopul de a scrie cum vad eu diverse lucruri. O sa găsiți informații despre locurile văzute de mine, cărți, filme, etc. Însă totul va fi scris asa cum simt.
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.