Un nou desen

Salutare dragii mei

Noul meu desen se numește Gabriel Dut, la fel ca pe proprietar. Este un amic dintr-un sat din Hunedoara aflat și el într-un scaun cu rotile. Ne cunoaștem de anul trecut, de la sfârșitul toamnei și mi-a cerut un desen. Ia plăcut foarte mult

Portretele mele sunt făcute, în general, în creion 2B și pun mult suflet în ele.

Sa faci un portret durează, pentru cineva sănătos, de la juma de ora pana la 2-3 ore, în medie, dar la mine durează chiar și 2-3 zile pentru ca dau foarte mare atenție detaliilor. Sunt o perfecționistă și la dizabilitatea pe care o am nu pot desena mai repede de atât.

Nu este ușor sa faci un portret, sa surprinzi emoțiile și mimica feței în foaia de desen. De multe ori îmi vine sa renunț atunci când nu îmi iese ceva, dar de tot atâtea ori revin pentru ca nu as putea face altceva în sezonul cald. Ma atrage într-un fel. Si decât sa stau 8 ore din 24, închisă în casa în fata unui monitor, ori tolănită în pat așteptând … cine știe ce. Mai bine ies în curte și desenez ceva, ori citesc, ori fac orice altceva care nu include calculatorul, pentru ca strica ochii și te lenevește de-a binelea și te deprima de multe ori.

Este foarte bine sa ai o pasiune și va recomand și pe voi sa va urmați pasiunile voastre, dacă le aveți. Ori sa încercați cât mai multe lucruri pana va găsiți ceva care va definește, sa zic asa.

Modelele mele sunt rudele și prietenii mei. Oameni cu care stau de vorba pe net sau în viata reala.

Îmi place ceea ce fac și le fac cu drag și ma bucur atunci când îmi sunt apreciate lucrările.

Pe curând!

Publicitate

Despre alinapetruta

Bun venit în lumea mea. Mi-am făcut acest blog cu scopul de a scrie cum vad eu diverse lucruri. O sa găsiți informații despre locurile văzute de mine, cărți, filme, etc. Însă totul va fi scris asa cum simt.
Acest articol a fost publicat în Desenele mele. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.