O scurta revenire

Salutare, dragii mei!

În primul rând, vreau să vă urez cu drag un „LA MULȚI ANI” pe anul acesta!  Fie ca 2018 să vă aducă tot ce vă doriți și să reușiți tot ce vă propuneți! Vă doresc, deasemenea. multă sănătate și fericire alături de cei dragi!

În al doilea rând, vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor prietenilor și cititorilor vechi sau noi, că ați rămas pe aproape, că mi-ați citit articolele și m-ați apreciat în continuare, deși eu am cam lipsit … . Vă mulțumesc foarte mult!

Așadar, anul 2017 a fost un an … bunicel, să zic așa. Se putea și mai rău … dar și mai bine.

Printre evenimentele pozitive de anul trecut se numără vizita Iași-ul din nou (care a ajuns să îmi placă foarte mult) și ca în fiecare an, nu am lipsit de la mare. Chit că am fost în luna octombrie, încă mai era cald afară și multă lume care venise la tratament, ca și mine. Anul trecut am fost pentru prima dată la biblioteca V. A. Urechia din orașul meu și am vizitat pentru prima dată o salină (Salina Târgu Ocna). Au fost și câteva dezamăgiri printre care se numără tabăra de la Stupini. Dar despre toate acestea voi scrie pe larg la timpul potrivit.

În restul timpului am citit multe cărți și am încercat să fac cât mai multe portrete. Sper să vă placă.

Ţin foarte mult la detalii și durează să fac un portret. De aceea au ieșit cam puține. Plus de asta, unii din cei care au „pozat” pentru mine nu au vrut să apară pe site și le respect dorința.

Din păcate, iarna nu pot desena din lipsă de spațiu, lumină și frig. Dar abia aștept să vină primăvara și să mă reapuc de hobby-ul meu preferat. „Atelierul meu” este în curte.

Sper că anul care a venit să fie mai bun și mai spornic. Printre dorințele mele pentru noul an se numără o expoziție reală cu tot ce am realizat în ultimii ani și un căruț electric nou, pentru că cel vechi e pe punctul să „își de-a duhul” … 10 ani ii ajunge.

Voi ce dorinţe aveţi pentru noul an?

Vă îmbrățișez cu drag!

Publicitate

Despre alinapetruta

Bun venit în lumea mea. Mi-am făcut acest blog cu scopul de a scrie cum vad eu diverse lucruri. O sa găsiți informații despre locurile văzute de mine, cărți, filme, etc. Însă totul va fi scris asa cum simt.
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.