Retrospectiva verii

Salutare dragii mei

Dupa o lunga absenta de pe blog revin în aceasta toamna cu noi articole. Vara aceasta mi-am dedicat mai mult timp unei alte pasiuni pe care o iubesc mult și pe care o știți deja: desenul. Sper ca va plac noile creații.

Această prezentare necesită JavaScript.

Plus de asta am vizitat diverse locuri (Palatul Culturii și Gradina Botanica din Iași, Gradina Zoologica din București, etc) și am fost la diferite evenimente culturale din orașul meu (festivalurile de film, fanfare și folclor). Am fost și la mare, la tratament în Stațiunea Saturn (Hotel Hora). Un loc pe care nu îl recomand persoanelor cu dizabilitati. Voi reveni peste câteva zile cu motive și poze.

Printre atâtea activități nu am avut foarte mult timp pentru citit cărți. Vara aceasta am citit doar doua cărți: „O iarna pe muntele Fuji” de Erwin Wickert și Gheișele de Liza Dalby.

Pe curând.

Publicitate

Despre alinapetruta

Bun venit în lumea mea. Mi-am făcut acest blog cu scopul de a scrie cum vad eu diverse lucruri. O sa găsiți informații despre locurile văzute de mine, cărți, filme, etc. Însă totul va fi scris asa cum simt.
Acest articol a fost publicat în Desenele mele. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.