Primul portret vandut

Salutare dragi mei,

Duminica dimineața am fost la întâlnirea lunara a Asociației Ridica-te și Umbla și am vândut pentru prima data, un portret făcut la comanda. Poate vi se va părea o nimica toată. Insa pentru mine este o mare realizare în acest moment. Este un prim pas spre îndeplinirea … unui vis (ca sa zic asa) și sunt foarte bucuroasa pentru asta.

Știu ca exista un proverb în popor care spune ca: Lauda de sine nu miroase a bine. … Adevarat … Dar de ce sa aștepți laudele celorlalți? Unii oameni sunt prea ocupați ca sa mai observe ceea ce faci ori ceea ce creezi. Si în plus a te lauda, cu măsură, fără a părea îngâmfat/a, iți creste stima de sine.

Numele „clientei mele” este Paula și amândouă frecventam asociațiile persoanelor cu dizabilitati Sporting Club și Ridica-te și Umbla. Deci ne cunoaștem de ceva vreme.

Ea a văzut ultimul portret cu Ionuț și a vrut sa-i fac și ei un portret, contra cost. Portretul ei a durat aproape 3-4 zile, cu pauze.

Reacția ei a fost una pozitiva. Ia plăcut foarte mult și mi-a zis ca a mai rugat pe cineva sa facă dar acel portret nu seamănă cu ea. Asta ma bucura foarte mult.

Paula

Daca va plac portretele mele le puteți comanda aici pe blog, ori pe email-ul alinamj58@gmail.com, ori pe facebook. Un portret în creion, în format A4 costa 30 de lei.

Publicitate

Despre alinapetruta

Bun venit în lumea mea. Mi-am făcut acest blog cu scopul de a scrie cum vad eu diverse lucruri. O sa găsiți informații despre locurile văzute de mine, cărți, filme, etc. Însă totul va fi scris asa cum simt.
Acest articol a fost publicat în Desenele mele și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.