Concert Julio Iglesias

Salutare tuturor. Nu am mai scris de mult pe blog și nu știu cu ce sa încep. Motivele pentru care nu am mai scris pe blog sunt multiple. Una din ele ar fi faptul ca m-am dedicat facultății. Anul acesta am terminat facultatea cu brio. Sunt licențiată în Marketing.

Alte motive ar fi scuzele de rigoare, care ni le spune-mi pentru a ne sabota: „nu am chef astăzi, scriu maine”, „nu am inspirație”, și alte asemenea scuze.

Asta se întâmplă mereu și oriunde. Cel mai bine ar fii sa le ignori și sa te apuci te treaba. In cazul meu, inspirația vine scriind.

Voi începe cu impresiile mele legate de concertul lui Julio Iglesias. Singurul mare concert la care am fost vreodată și mia plăcut foarte mult.

julioPoza: Sursa – google

Tatal meu a reușit sa ma bage la concertul de duminica, de pe Stadionul Dunărea, cu aproximativ o oră mai devreme și am asistat la finalul repetițiilor. Nu sunt fana Julio Iglesias dar multe din melodiile lui iți ajung la suflet și nu am vrut sa pierd ocazia de a-l vedea live.

Mi s-a părut un perfecționist prin felul cum dădea instrucțiuni la formație. Nu era dur, nu tipa la ei, doar le spunea ce să facă și ei executau.

Nu era multă lume la repetiție pentru ca nu era voie, dar unii au reușit sa se strecoare și sa facă poze. Nu era voie cu aparat foto.

Persoanele cu dizabilităti au fost lăsate să intre gratuit la concert, deși nu aveau un spațiu amenajat. Am stat care cum am putut. Eu am stat sus, in tribuna, asa cum se vede în poza de mai jos (făcut cu telefonul).

Photo-0009

Concertul nu a început la 20:30, asa cum scria în program, ci la 21:00. Cred ca au așteptat sa se întunece ca sa fie mult mai romantic 🙂 . A fost frigut dar am avut o seara senina. Am văzut și câteva stele. Luna se ascunsese în spatele meu :)) , nu am văzut-o.

Julio Iglesias a cantat sublim. Nu își arata vârsta. Zici ca are 50 de ani, nu 70. A cantat multe piese cunoscute dar si unele noi pentru mine. A fost si un cuplu de dansatori care au dansat 2-3 tangouri sublime.

Publicul a dansat și el pe melodiile mai ritmate ale lui Julio Iglesias. La un moment dat am cantat cu toții. A fost foarte frumos.

A cantat și 3 melodii celebre ale lui George Michael (Wham), Elvis Presley și Frank Sinatra. Am și plâns la piesa cu Frank Sinatra – My Way.

Julio Iglesias ne-a trecut prin toate emoțiile: de la fericire și extaz, la tristețe și melancolie.

Publicitate

Despre alinapetruta

Bun venit în lumea mea. Mi-am făcut acest blog cu scopul de a scrie cum vad eu diverse lucruri. O sa găsiți informații despre locurile văzute de mine, cărți, filme, etc. Însă totul va fi scris asa cum simt.
Acest articol a fost publicat în Evenimente, Muzica sufletului meu și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concert Julio Iglesias

  1. Pingback: Retrospectiva anului 2014 | Blog personal

Comentariile sunt închise.