Discutii cu Dumnezeu

Eu: Doamne, pot să-ți pun o întrebare?

Dumnezeu: Sigur!

Eu: Promite-mi că nu te vei supăra….

Dumnezeu: Promit!

Eu: De ce ai îngăduit ca astăzi să mi se întâmple atâtea lucruri?

Dumnezeu: Ce vrei să spui?

Eu: Ei bine, astăzi m-am trezit cam târziu…

Dumnezeu: Așa…

Eu: Tocmai astăzi, mi-a luat o veșnicie să pornesc mașina!

Dumnezeu: Bun…

Eu: La prânz, am comandat un sandwich, însă mi-au făcut sandwich-ul greșit și a trebuit să aștept ceva timp până am primit ce am dorit.

Dumnezeu: Hmmm…

Eu: În drum spre casă, telefonul meu a murit chiar atunci când am răspuns apelului pe care-l primisem!

Dumnezeu: În regulă…

Eu: Și una peste alta, când am ajuns acasă nu doream decât să-mi relaxez picioarele în noul meu aparat de masaj și relaxare. Dar nu funcționa! Nimic nu a mers bine azi! De ce ai făcut asta?

529302_308714942590384_469439977_n

Dumnezeu: Păi… ia să vedem! În această dimineață, Îngerul morții a fost la căpătâiul tău și a trebuit să trimit unul dintre îngerii mei să se bată cu el pentru viața ta. Te-am lăsat să dormi până atunci!

Eu (umilit): Oh!

Dumnezeu: Nu am îngăduit ca mașina ta să pornească repede, deoarece pe drumul pe care trebuia să circuli era un șofer beat care te-ar fi lovit și accidentat foarte rău dacă ai fi fost atunci pe drum!

Eu: (rușinat)

Dumnezeu: Prima persoană care ți-a făcut astăzi greșit sandwich-ul avea o boală gravă și nu am vrut să iei boala, deoarece știam că nu-ți poți permite să-ți pierzi locul de muncă.

Eu (jenat): Ok

Dumnezeu: Telefonul tău a murit, deoarece persoana care te-a sunat avea de gând să dea o mărturie falsă despre ceea ce ai vorbit cu ea la telefon, astfel încât nu am îngăduit nici măcar să vorbești cu ea, în așa fel încât să fii acoperit.

Eu (încet): Înțeleg, Doamne…

Dumnezeu: Oh, cât despre acel aparat de masat picioarele… acesta avea un scurtcircuit care ar fi produs o avarie în seara asta, în casa ta. Nu cred că ți-ai fi dorit să stai în întuneric.

Eu: Of! Îmi pare rău, Doamne!

Dumnezeu: Să nu-ți pară rău, învață doar să ai încredere în mine …. în toate lucrurile care ți se întâmplă, fie ele bune sau rele!

Eu: Mă voi încrede în Tine, Doamne!

Dumnezeu: Și nu te îndoi niciodată, deoarece planul Meu pentru ziua ta este întotdeauna mai bun decât planul tău!

Eu: Nu mă voi îndoi, Doamne! Și lasă-mă doar să-ți spun, Doamne, că Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai îngăduit să mi se întâmple astăzi.

Dumnezeu: Cu drag, copile. A fost o zi în care, ca de obicei, am fost Părintele tău, iar Eu ador să am grijă de copilașii mei …!

544811_525342950841224_1712775851_n

Publicitate

Despre alinapetruta

Bun venit în lumea mea. Mi-am făcut acest blog cu scopul de a scrie cum vad eu diverse lucruri. O sa găsiți informații despre locurile văzute de mine, cărți, filme, etc. Însă totul va fi scris asa cum simt.
Acest articol a fost publicat în Povesti, povestiri, poezii și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Discutii cu Dumnezeu

 1. marcel zice:

  dar cind ti se inbolnaveste un copil de 3 ani de cancer la creer ,ce trebuie sa fac sa am si mai multa incredere? totul nu e decit o pierdere de timp.

  Apreciază

 2. Ajaytao2010 zice:

  You seem to be too stupid and senseless as in your stupid arrogance you forget how to talk to a disabled child who is needy of support

  You are too blind and have no empathy for human suffering
  yo are intoxicated with your belief and arrogance

  please refrain from such stupid comments in future

  Ajaytao2010

  Apreciază

 3. Ajaytao2010 zice:

  Reblogged this on Ajaytao 2010 and commented:
  So innocent and beautiful and innocent child is
  she talks to god and indeed god will definitely speak to the beautiful child I know gods needs innocent people much more than stupid intelligent people. My child I know god talks with you
  love you dear

  Apreciază

 4. Ajaytao2010 zice:

  So beautiful and innocent and straight talk with god
  indeed I see god is talking to you my most beautiful child
  you know god indeed wants to talk with innocent children
  like you he talks I know dear

  so lovely my dear loved every word of it

  Apreciază

 5. Ti-a Luat Dumnezeu mintile..Discuti cu Dumnezeu..ai spune ca vb cu pereti sunt Dumnzeu care au urechi :)))..un articol absolut penibil fara nici un sens

  Apreciază

 6. Ileana zice:

  Foarte frumos!…AMIN
  somn usor draga mea!

  Apreciază

Comentariile sunt închise.