Ziua restantei

Salutare. Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine oriunde v-ati afla.

Eu ma simt foarte bine azi si inspirata. Stiu ca nu am mai scris de mult dar am avut de invatat pentru o restanta. Am avut-o ieri si am trecut-o cu brio. Nu mai conteaza ce nota am luat.

Mi s-a parut cel mai greu examen de pana acum si nu ma simteam pregatita sa il dau. Aveam foarte mari emotii. Chiar daca am invatat foarte mult, tot simteam ca lipseste ceva.

Cu o seara inainte am ascultat un webinar (un fel de seminar audio tinut pe net) de Reinventare feminina, tinut de Tania Tita. A fost invitata o femeie remarcabila si plina de energie, care m-a inveselit toata seara si de la care am avut ce invata, Nicola Florina. A mai domolit stresul … gandurile negative pe care le aveam cu privire la examenul de a doua zi. A fost o seara incredibila.

Plus de asta a contribuit la moralul meu si mama si prietenii pe care ii multumesc cu ocazia asta.

Pana si vremea a tinut cu mine :). A fost soare ieri. Azi a fost inourat.

Asa ca ieri dimineata, am facut semnul crucii si am intrat la examen. Profa a fost draguta. M-a pus sa aleg un biletel si am ales un biletel pe care era scris doua probleme. Din punctul meu de vedere, cele doua probleme aveau un grad de dificultate meiu. In sensul ca nu am stiut sa fac tot dar e important ca am trecut.

Este foarte important sa ai credinta in Dumnezeu si in fortele proprii, pentru ca eu chiar am invatat, cat de bine am putut, avand in vedere ca am invatat singura, fara ajutor, (contabilitatea nu este un obiect usor). Si sa te inconjori de oameni pozitivi, oameni care iti dau incredere si energie pozitiva.

O seara frumoasa.

37090_337784379668961_1134129160_n

Publicitate

Despre alinapetruta

Bun venit în lumea mea. Mi-am făcut acest blog cu scopul de a scrie cum vad eu diverse lucruri. O sa găsiți informații despre locurile văzute de mine, cărți, filme, etc. Însă totul va fi scris asa cum simt.
Acest articol a fost publicat în Evenimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ziua restantei

  1. Ileana zice:

    O seara frumoasa!

    Apreciază

  2. Mihai zice:

    Bv. Felicitari!!!!!!!! O seara faina!!!! 🙂

    Apreciază

Comentariile sunt închise.